Unilever Food Solutions

Unilever food solutions

Een stijgende vraag naar plant-based gerechten, tekort aan personeel, teveel aan allergenen en een dalende marge. Al die trends en ontwikkelingen maken van de horeca een dynamische én ingewikkelde branche. Om chefs te helpen wijs te worden uit nieuwe ontwikkelingen en blijvende uitdagingen, vroeg Unilever Food Solutions ons een plan te bedenken om chefs en ondernemers te bereiken, inspireren en verrijken. 

Ons antwoord? Trends à la Carte, een magazine vol inspiratie en informatie voor chefs. Shoot My Food verzorgde de opzet, inhoud, fotografie en design van dit magazine, dat direct een hit was onder chefs en ondernemers. Met TalC serveerden wij hen inspiratie en handvatten om in te spelen op de unieke uitdagingen van deze tijd. Alle edities zijn online doorvertaald om zo nog meer professionals te kunnen bereiken.

 


Om je zo goed mogelijk te informeren gebruiken wij cookies op onze website. Door op 'Accepteer cookies' te klikken of door deze website verder te bezoeken ga je akkoord met het plaatsen van cookies. Lees meer in onze Cookie disclaimer.